Hydrological effects of water harvesting techniques

Författare:
  • Slah Nasri
Publiceringsår: 2002
Språk: Engelska
Sidor:
Dokumenttyp: Doktorsavhandling
Förlag: Department of Water Resources Engineering, Lund Institute of Technology, Lund University

Popular Abstract in Swedish

Avhandlingen behandlar olika tekniker för regnvatteninsamling i Tunisien och dessas effekt på lokala vattenbalanser och erosion. Tabias, terrassering och småskaliga dammar undersöks. Relevanta hydrologiska processer observeras och modelleras med olika typer av modeller.
The thesis investigates hydrological effects of large-scale water harvesting techniques on local water balances as well as sediment erosion. The techniques of tabias, soil contour ridges and small hill reservoirs are investigated. Pertinent processes are observed and simulated using various hydrological models.

2002-10-11
Knut Wiksells rum, Ideon, Scheelevägen 17, Lund
  • Jean-Olivier Job (Prof)

Nyckelord