Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kognitiva funktioner i relation till måltidens glykemiska index (GI)

Författare

  • Susanne Wiking
  • Alf Nilsson
  • H Liljeberg Elmståhl
  • Inger Björck

Avdelning/ar

Publiceringsår

2002

Språk

Svenska

Sidor

40-40

Publikation/Tidskrift/Serie

Livsmedelsteknik

Volym

12

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Stiftelsen Svensk livsmedelsteknik

Ämne

  • Psychology

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0024-5399