Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Effect of whey on blood glucose and insulin responses to composite breakfast and lunch meals in type 2 diabetic subjects.

Författare

  • Anders Frid
  • Mikael Nilsson
  • Jens Juul Holst
  • Inger Björck

Publiceringsår

2005

Språk

Engelska

Sidor

69-75

Publikation/Tidskrift/Serie

American Journal of Clinical Nutrition

Volym

82

Issue

1

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Oxford University Press

Ämne

  • Nutrition and Dietetics

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1938-3207