Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Kompetensutveckling

Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling för att ge våra medarbetare möjlighet att bredda och fördjupa sina kunskaper och färdigheter.

Chefs- och ledarskapsutbildningar

Det finns stort behov av ett kommuni­kativt ledarskap – med förankring i universitetets vision och grundläggande värderingar – som kan visa vägen i tider av förändring. För att tillgodose detta behov ger vi ett flertal utbildningar med olika inriktning beroende på om du är ny i ledarrollen eller en mer erfaren chef.

Läs mer om våra ledarskapsutbildningar på vår webbplats för medarbetare

Internationella utbyten

Våra internationella utbyten ger värdefulla perspektiv och lägger ofta grunden till långsiktiga samarbeten i nya spännande regioner. Detta är viktigt och roligt – både för individen och Lunds universitet. Stipendier för utbyten inom Erasmus Mundus, Erasmus och Nordplus finns att söka för olika anställningskategorier. 

Läs mer om internationella möjligheter och samarbeten på vår webbplats för medarbetare

Dessutom har flesta fakulteter olika samarbetsavtal som möjliggör andra typer av internationella personalutbyten.

Utbildningar för medarbetare

Som anställd vid Lunds universitet kan du söka de flesta kurser som ges inom den universitetsspecifika internutbildningen. Vi har drygt 1000 deltagare per år på dessa utbildningar. De riktar sig oftast till specifika målgrupper, men kan också vara av mer generell karaktär, exempelvis inriktade på projekt- eller processarbete.

Högskolepedagogisk utbildning

Högskolepedagogisk utbildning riktar sig framförallt till dig som undervisar studenter på grund- och avancerad nivå samt forskarutbildningen vid Lunds universitet. Utbildningen bedrivs av AHU, Avdelningen för högskolepedagogisk utveckling.

Läs mer om vår högskolepedagogiska utbildning på AHU:s webbplats

 

Sidansvarig:

kontaktinformation

Sektionen Personal
Birgitta Reisdal

E-post:
Birgitta [dot] Reisdal [at] pers [dot] lu [dot] se

Telefon:
046-222 08 52

 

följ oss på linkedin

 

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen