Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nyhetsbrevet Apropå

Om Apropå

I nyhetsbrevet Apropå från Lunds universitet kommenterar några av universitetets 5000 forskare aktuella samhällshändelser samt belyser viktiga, och ibland bortglömda, frågor. Du får också de senaste nyheterna från Lunds universitet. Nyhetsbrevet ingår som en del i universitetets samverkansuppgiftAnsvariga för nyhetsbrevet är nyhetsavdelningen på Lunds universitet.

Kontakt

Kristina Lindgärde, 046-222 07 69 , 0709-75 35 00
Jonas Andersson, 046-222 70 17, 0727-38 58 58

apropa [at] kommunikation [dot] lu [dot] se

 

Prenumerera på nyhetsbrevet Apropå 

 

 
Du som prenumererar på nyhetsbrevet Apropå finns med i vårt kontaktregister. Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Läs mer om hur Lunds universitet arbetar med GDPR
 
Du kan närsomhelst avprenumerera dig. Då kommer också dina kontaktuppgifter tas bort från vårt kontaktregister.