Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vicerektor Kristina Eneroth

Vicerektor för strategi, samverkan och internationella frågor

Kristina Eneroth
Kristina Eneroth, vicerektor för strategi, samverkan och internationella frågor. Fotograf: Charlotte Carlberg Bärg

Kristina Eneroth är docent i företagsekonomi med inriktning på strategi och ledarskap. Hon har mångårig erfarenhet av ledningsuppdrag och har varit pedagogisk studierektor, ansvarig för internationella relationer vid Institutet för ekonomisk forskning och prorektor vid Ekonomihögskolan med speciellt ansvar för internationella frågor kvalitetsackreditering och rankning.

Som vicerektor ansvarar Kristina Eneroth för universitetets arbete med internationella frågor via arbetet med globalt dynamiskt engagemang, GDE. Vidare arbetar Kristina Eneroth med universitetets externa kontakter med näringsliv och offentliga organisationer som del av samverkansfrågorna. Kristina Eneroth har också ett övergripande ansvar för universitetets arbete med strategifrågor och strategiska utveckling.

Kontaktinformation

Kristina Eneroth
Vicerektor
046-222 44 49
kristina [dot] eneroth [at] rektor [dot] lu [dot] se (kristina[dot]eneroth[at]rektor[dot]lu[dot]se)

Gerd Hawaleska
Vicerektorernas sekreterare
046-222 38 95
gerd [dot] hawaleska [at] rektor [dot] lu [dot] se (gerd[dot]hawaleska[at]rektor[dot]lu[dot]se)