Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Alumnevenemang

Fontän med blomsterarrangemang. Foto.

Varmt välkommen till våra evenemang för alumner. För att få inbjudningar till våra evenemang behöver du registrera dig i Lunds universitets Alumnnätverk – ett socialt och professionellt nätverk som naturligtvis är helt kostnadsfritt för dig som är alumn.

Som medlem är det viktigt att du håller dina kontaktuppgifter uppdaterade i din alumnprofil för att få relevanta inbjudningar. Logga in via kolumnen till höger för att uppdatera dina uppgifter.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Kommande evenemang 2023

28 mars | Modern presentationsteknik och Storytelling – Så får du andra att vilja lyssna

Digitalt webbinarium bara för Alumnnätverkets medlemmar. Inbjudan skickas ut i början av mars.

Att ha en bra idé, produkt eller tjänst är bara halva jobbet. Kan du inte presentera den på ett intressant sätt så faller det ändå. På föreläsningen Modern presentationsteknik berättar retoriker och föreläsare Anna Ekblom från retorikbyrån Snacka Snyggt om hur du skapar ett fängslande intryck – och lämnar ett oförglömligt avtryck!

Du får handfasta verktyg för bland annat hur du väcker nyfikenhet på kort tid, hur du bygger och behåller din trovärdighet, hur du skapar en engagerande berättelse samt hur du får lyssnaren att minnas det du har sagt. Resultatet är att dina presentationer blir mer träffsäkra – där genomslagen blir fler och missförstånden färre.

27 april | Alumnevenemang i London

Mer information och inbjudan kommer snart.

4 maj | Fysik- och lasershow

Mer information och inbjudan kommer under våren.
 

Inspelade evenemang

Missade du något av våra tidigare evenemang? Kanske hittar du det här:

Kontaktinformation

Karen Paulson
Projektledare Alumnkontoret
karen [dot] paulson [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 67 97

Maria Johansson
Projektledare Alumnkontoret
maria [dot] johansson [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 31 76