Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Alumnevenemang

Fontän med blomsterarrangemang. Foto.

Varmt välkommen till våra evenemang för alumner. För att få inbjudningar till våra evenemang behöver du registrera dig i Lunds universitets Alumnnätverk – ett socialt och professionellt nätverk som naturligtvis är helt kostnadsfritt för dig som är alumn.

Som medlem är det viktigt att du håller dina kontaktuppgifter uppdaterade i din alumnprofil för att få relevanta inbjudningar. Logga in via kolumnen till höger för att uppdatera dina uppgifter.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
 

Kommande evenemang 2024

5 mars | Webbinarium: Byta bana – vågar jag?

Det är aldrig för sent att prova något nytt. Vi har bjudit in en panel som tagit steget att byta bana eller ställt om sitt arbetsliv. Vi får höra hur de bestämde sig, vad som gjorde att de vågade och hur de rent praktiskt gjorde.

Byta bana – vågar jag? – se kalendariet

8 mars | Webbinarium med inspirerande kvinnliga alumner

Fira den internationella kvinnodagen med oss och lyssna på tre alumner som berättar om deras karriärer. Detta webbinarium kommer att hållas på engelska.

Inspiring alumnae around the globe – se kalendariet

11 mars | Webbinarium: Så fungerar omställningsstudiestödet

Nu finns genom omställningsstudiestödet möjlighet för dig som vill göra en karriärförändring eller ta nästa steg i din professionella utveckling. Vad är viktigt att veta innan du söker, hur söker du och hur kommer stödet utvecklas de närmsta åren?

Så fungerar omställningsstudiestodet – se kalendariet

14 mars | Webbinarium: Framtidens kompetens

Paneldiskussion om framtidens arbetsmarknad. Vilken riktning kommer behoven av kompetens att ta? Vilka soft skills kommer vara nödvändiga för att vara attraktiv på arbetsmarknaden och göra karriär?

Framtidens kompetens – se kalendariet

23 april | Alumnevenemang i London

Markera din kalender! Mer information kommer snart.
 

Inspelade evenemang

Missade du något av våra tidigare evenemang? Kanske hittar du det här:


 

Kontaktinformation

Karen Paulson
Projektledare Alumnkontoret
karen [dot] paulson [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 67 97