Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Anlita våra studenter

På Lunds universitet hittar du ny arbetskraft och den allra senaste kompetensen! Det finns flera sätt för dig som arbetsgivare att komma i kontakt med våra duktiga studenter.

Delta i våra arbetsmarknadsdagar

Det finns en mängd olika arbetsmarknadsdagar som arrangeras av studentorganisationerna där du som arbetsgivare är välkommen att delta.

Se vilka arbetsmarknadsdagar som anordnas

Kontakta fakulteter och högskolor

Flera av våra fakulteter och högskolor har särskilda verksamheter för att sammanföra sina studenter med potentiella arbetsgivare. Läs mer på de olika verksamheternas webbplatser:

Annonsera gratis på vår jobb- och karriärportal MyCareer

I vår jobb- och karriärportal MyCareer kan du som är arbetsgivare kostnadsfritt lägga in exempelvis lediga jobb, trainee- och praktikplatser och förslag till examensarbeten.

Du har även möjlighet att använda en betalningstjänst för att rikta din information till bestämda studenter efter utbildning, demografi, kompetenser med mera.

Lunds universitets jobb- och karriärportal MyCareer

Hyr en studentkonsult

Vårt studentkonsultbolag Lunicore utför kvalificerade uppdrag med särskilt fokus på affärsområdena IT och management.

Lunicore arbetar i dag med alltifrån forskningsintensiva startup-bolag till stora väletablerade bolag såsom E.ON, Gambro, Inwido och Lantmännen.

Lunicores webbplats

Utveckla ert miljö- och hållbarhetsarbete

Genom Miljöbron kan du som uppdragsgivare få kostnadsfri hjälp att utveckla ert miljö- och hållbarhetsarbete. Miljöbron förmedlar projekt, allt från korta uppdrag på 20 timmar till examensarbeten på 20 veckor, som studenter genomför åt er verksamhet.

Projekten handlar om allt från miljöledning  och energiteknik till miljöekonomi och produktutveckling.

Miljöbron Skånes webbplats

Sök bland gjorda examensarbeten

Här kan du enkelt se om någon av våra studenter skrivit ett examensarbete inom just ditt område som kan vara intressant att ta del av:

Sök bland examensuppsatser i vår publikationsdatabas

Kontaktinformation

Externa relationer
Susanne Linné
Projektledare arbetslivssamverkan
susanne [dot] linne [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 43 75

Postadress:
Lunds universitet
Box 117, 221 00 Lund