Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kompetensutveckla din personal genom uppdragsutbildning

Vi genomför uppdragsutbildning för yrkesverksamma

I dagens komplexa, kunskapsintensiva värld blir det livslånga lärandet viktigare för varje dag som går. Här vill Lunds universitet göra en insats och skräddarsyr regelbundet utbildningar åt yrkesverksamma efter behov som identifieras i vår omvärld. På så vis nyttogör vi forskning och bidrar till samhällsutveckling, samtidigt som vi fångar upp erfarenheter och perspektiv utifrån. Det bidrar till en kontinuerlig utveckling av vår undervisning och forskning.

Tillsammans vässar vi din organisation

För att hitta optimala lösningar åt dig som uppdragsgivare är det viktigt för oss att ha en god dialog och ett nära utbyte. Vi är lyhörda, inte bara innan utbildningar blir till, när vi tillsammans går igenom behov, nivå och upplägg, utan självfallet också under resans gång.

Gemensamt ser vi till att utbildningarna blir tillämpliga utifrån förutsättningar och behov som är unika för just din organisation.

Kunskap baserad på de senaste forskningsrönen

Lunds universitet är ett av Europas ledande forskningsuniversitet, rankat som nummer ett i Sverige och återkommande bland de hundra bästa universiteten i världen. Det betyder att våra uppdragsutbildningar förmedlar kunskap som ligger i absolut framkant. Du kan samtidigt vara förvissad om att vi har kunskaper och färdigheter när det gäller modern pedagogik.

Vi utgår från dina behov

Inga formella betyg eller intyg krävs av kursdeltagarna, och kurserna kan ofta – om så önskas – ge akademiska poäng. Ramarna för när, var och hur vi utbildar är vida:

  • omfattning – från halvdagsseminarium till fleråriga utbildningsprogram
  • utbildningsort – på din arbetsplats, hos oss i Lund, eller någon annanstans i världen
  • upplägg – från ämnesspecifikt till tvärvetenskapligt

Se våra befintliga utbildningar

Under följande huvudområden hittar du våra öppna kurser, som är sökbara för yrkesverksamma som vill fortbildas. En öppen uppdragsutbildning kan deltagare anmäla sig till oberoende av vilken organisation de tillhör. Inom varje område kan vi även anpassa och skräddarsy utbildningar som är relevanta för din organisations utmaningar. 

Samtliga öppna utbildningar

Välkommen med dina frågor!

Medan institutionerna på Lunds universitet självklart är de som står för utbildningsinnehållet är det vi på avdelningen för uppdragsutbildning – Lund University Commissioned Education, LUCE – som svarar för den viktiga kontakten med dig som kund, hela vägen.

Genom oss står hela den samlade kompetensen från ett av Nordens största universitet till ditt förfogande.

Välkommen att kontakta oss!

Maria Flores

Maria Flores

Affärsutvecklare och gruppchef uppdragsutbildning

E-post: maria [dot] flores [at] education [dot] lu [dot] se

Telefon: +46 46 222 14 61

Pelle Kronhamn

Pelle Kronhamn

Projektledare och gruppchef uppdragsutbildning

E-post: pelle [dot] kronhamn [at] education [dot] lu [dot] se

Telefon: +46 46 222 07 51

Interiören på the Spark, Medicon Village

Kontaktinformation

Avdelningen för uppdragsutbildning
info [at] education [dot] lu [dot] se (info[at]education[dot]lu[dot]se)
Telefon: +46 (0)46-222 07 07

Besöksadress:
Medicon Village
Scheeletorget 1, Lund
Karta

Postadress:
Box 117
221 00 Lund

Film om uppdragsutbildning vid Lunds universitet

Titta på denna korta film på Vimeo.com för att se hur vi jobbar med uppdragsutbildning!

Intervjuer

Följ oss i sociala medier