Bortom supervalåret – vart är svensk politik på väg?

debatt i lund 25 februari 2014

Debatt i Lund 25 februari 2014

De styrde Sverige. Den 25 februari möttes fyra före detta partiledare i Lund för att diskutera framtiden. Var finns visionerna i dagens politik? Och vilket ansvar har de som lämnat scenen för hur det har blivit?

I PANELEN:
Mona Sahlin (s)
Bengt Westerberg (fp)
Olof Johansson (c)
Birger Schlaug (mp)

BISITTARE:
Johannes Lindvall, professor i statsvetenskap som har forskat om de senaste 25 årens valrörelser.

MODERATOR:
Andreas Ekström, författare och kulturjournalist på Sydsvenskan

Debatt i Lund arrangeras av Lunds universitet och Samhällsvetenskapliga fakulteten i samarbete med Lunds universitets studentkårer, Akademiska Föreningen och Sydsvenskan.

Se tidigare debatter här

Ulrika Oredsson