Kandidatprogram i samhällsplanering - urban och regional utveckling (SGSPL) – programanvisning till HT2021

Du som ska börja på termin 5 eller 6 till hösten 2021 ska söka kurser på Antagning.se (om inget annat anges nedan).

Information inför termin 5

Till termin 5 ska du söka 30 hp valbara kurser, se detaljerad information på programmets Canvassida.

Information inför termin 6 (har 150 hp inom programmet)

För dig som redan läst/varit registrerad 150 hp på programmet när vårterminen 2021 är slut, och därmed ska läsa sista terminen HT2021:

Du ska söka 15 hp valbara kurser +
SOCK06 Sociologi: Examensarbete för kandidatexamen, 15 hp (anmälan genom Studentportalen) ELLER
SGEL36 Samhällsgeografi: Examensarbete inom kandidatprogrammet i samhällsplanering, 15 hp

Endast 30 hp/termin

Observera att du endast kan antas till 30 högskolepoäng per termin inom ditt program. Vill du antas till sammanlagt 45 högskolepoäng ska du söka resterande 15 högskolepoäng som fristående kurs/kurser.

Studieuppehåll

Studieuppehåll skall anmälas på institutionen, anmälan görs till sgspp [at] keg [dot] lu [dot] se