Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kandidatprogram i samhällsplanering - urban och regional utveckling (SGSPP) – programanvisning till HT2021

Studenter som ska läsa termin 1-4 behöver inte anmäla sig till kurser, utan det skötes via s.k. gruppanmälan (se nedan). Observera dock att det är svarskrav på antagningsbeskedet.

Information inför termin 3 

Du blir gruppanmäld till följande kurser till termin 3:

  • SGEL73 Samhällsgeografi: Planeringsteori, 7,5 hp 
  • SGEL74 Samhällsgeografi: Hållbara miljöer och planering, 7,5 hp 
  • SGEL75 Samhällsgeografi: Social mångfald och planering, 7,5 hp
  • SGEL76 Samhällsgeografi: Ekonomisk utveckling och planering, 7,5 hp

OBS! Du är dock skyldig att, på antagning.se, själv kontrollera att du blivit anmäld på kurserna, och du uppmanas att göra detta i god tid innan anmälningstidens utgång. Är du inte anmäld till en eller flera av kurserna måste du själv anmäla dig!

Endast 30 hp/termin

Observera att du endast kan antas till 30 högskolepoäng per termin inom ditt program. Vill du antas till sammanlagt 45 högskolepoäng ska du söka resterande 15 högskolepoäng som fristående kurs/kurser.

Studieuppehåll

Studieuppehåll skall anmälas på institutionen, anmälan görs till sgspp [at] keg [dot] lu [dot] se.