Kandidatprogram i socialantropologi – programanvisning till HT2021

Om du ska påbörja termin 3 hösten 2021 ska du anmäla dig till kurser på Antagning.se.

Programmets upplägg

Termin 1

SANA14 Socialantropologi: Grundkurs 30 hp

Termin 2

SANA25 Socialantropologi: Fortsättningskurs 30 hp

Termin 3

Valfri kurs 30 hp

Termin 4

Valfri kurs, företrädesvis vid lärosäte utomlands 30 hp

Termin 5

SANA50 Socialantropologi: Tillämpad socialantropologi 30 hp

Termin 6

SANK02 Socialantropologi: Kandidatkurs 30 hp

Utbud av programkurser HT2021

Information inför termin 3

Du som läser termin 2 på programmet VT21 anmäler dig till valfri kurs om 30 högskolepoäng inom programmet på Antagning.se.

OBS! Om du väljer SOCA20 Sociologi: Grundkurs, 30 hp, inom programmet har du garanterad plats.

Information inför termin 5

Du som läser termin 4 på programmet VT21 behöver inte söka någon kurs, du blir automatiskt antagen till SANA50 Socialantropologi: Tillämpad socialantropologi 30 hp.

Beträffande valfria kurser

Kontrollera i tveksamma fall med studievägledaren att kursen inte överlappar med andra kurser Du redan läst/ska läsa inom programmet.

Endast 30 hp/termin

Observera att du endast kan antas till 30 högskolepoäng per termin inom ditt program. Vill du antas till sammanlagt 45 högskolepoäng ska du söka resterande 15 högskolepoäng som fristående kurs/kurser.

Studieuppehåll

Studieuppehåll anmäls till studievägledaren för programmet.

Studieavbrott

Studieavbrott på programmet anmäls på samma sätt som ovan .