Kandidatprogram i strategisk kommunikation – programanvisning till HT2021

Du som ska börja termin 5 på kandidatprogrammet i strategisk kommunikation ska anmäla dig till kurs på Antagning.se.

Information inför termin 5

Under termin 5 läses valbara kurser enligt instruktion i dokumentet ”Vägledning för valbara kurser”.

Vägledning för valbara kurser under termin 5 (PDF 112 kB, ny flik)

För dig som är nominerad till utbytesstudier gäller de instruktioner för ansökan till värduniversitetet som Internationella kontoret tillhandahåller. Du rekommenderas att söka kurser i Sverige för att gardera dig om utbytesterminen inte faller ut som tänkt.

Termin 5 på LU eller annat svenskt lärosäte

För dig som planerar att studera vid Lunds universitet, eller annat svenskt lärosäte, under termin 5, gäller följande information:

Under den valbara terminen kan man bli antagen till max 30 hp inom programmet. Institutionen för strategisk kommunikation ger flera kurser som du har möjlighet att söka.

Kursen KOMC16 Projektledning i digitala miljöer (som även ges inom kandidatprogrammet i strategisk kommunikation och digitala medier) finns som ett alternativ att söka inom ditt program på antagning.se. Kursen är på 15 hp och går under läsperiod 3 och 4. Tänk därför på att kombinera den med kurser som går under läsperiod 1 och 2.

Övriga kurser på Institutionen för strategisk kommunikation som finns tillgängliga att läsa under HT21 är följande:

• KOMC20 Applied Visual Communication, 7.5 hp (läsperiod 1)
  • KOMC30 Strategic Communication: AI, Cognition and Culture, 15 hp (läsperiod 3 och 4)
  • KOMC40 Public Affairs, 7.5 hp (läsperiod 2)
  • KOMC51 Brand Culture, 7.5 hp (läsperiod 2)

Information om kurserna hittar du på institutionen för strategisk kommunikations webbplats

Söker du fristående kurser, är det alltid bra att söka flera kurser, för att ha reservalternativ om du inte blir antagen till ditt förstahandsval.

Studieuppehåll

Studieuppehåll ska anmälas till studievägledaren för programmet via studievagledare [at] isk [dot] lu [dot] se i god tid före terminsstart.