Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Systemvetenskapligt kandidatprogram – design av informationssystem – programanvisning till HT2021

Du som ska påbörja termin 5 höstterminen 2021 måste anmäla dig till kurserna på Antagning.se. Du som ska läsa din tredje termin till hösten blir automatiskt anmäld

Utbud av programkurser HT2021

Information inför termin 3 

Du blir automatiskt anmäld till kursen SYSB13 Informationssystem: IS- och verksamhetsutveckling, 30 hp, i Ladok.

Information inför termin 5 

Du som läser termin 4 på programmet VT21 anmäler dig till valfria kurser på antagning.se. Du kan välja kurser på Ekonomihögskolan, Lunds universitet eller bland övrigt utbud i Sverige. Tänk på att kursen inte får överlappa med det du redan läst på termin 1-4 på programmet. På institutionen för informatik ges fördjupande kurser i informatik.

Läs mer på institutionen för informatiks webbplats.

Behörighetskrav och villkorlig antagning

För att bli behörig till nästa termins kurs måste du uppfylla behörighetskraven. En antagning innebär alltså inte automatiskt att du är behörig och blir registrerad då kursen börjar. Om du är osäker kan du kontakta programkoordinatorn.

Återuppta studier efter studieuppehåll?

Om du har haft studieuppehåll och avser återuppta dina studier till hösten måste du kontakta institutionens studievägledare snarast och följa de anvisningar som ges.

Max 180 hp inom programmet, endast 30 hp/termin

Observera att systemvetenskapliga kandidatprogrammet rymmer 180 hp, och du kan inte antas till mer poäng inom programmet. Dessutom kan du endast antas till 30 hp per termin inom programmet, så vill du antas till fler poäng (max 15 hp ytterligare) ska du söka de resterande poängen som fristående kurs/kurser.

Information angående dina programstudier

För information angående dina programstudier t ex studiekrav, studieuppehåll, utbytestermin, tillgodoräknande av kurser etc., se studievägledarytan i Canvas.

Påbörjade programstudier hösten 2010 och tidigare

Kontakta programkoordinatorn om du inte avslutat programmet. Se kontaktuppgifter nedan.

Programkoordinatorer och studievägledare

Viktoria Svenby :viktoria [dot] svenby [at] ics [dot] lu [dot] se.

Mer info på institutionen för informatiks webbplats.