Arbetslivssamverkan - stöd, jobb och praktik

Ta hjälp av vår karriärinformation

Du som är student vid Lunds universitet kan få karriärstöd. Det finns karriärcentrum vid de flesta fakulteterna och även arbetslivssamverkan centralt på universitetet.

Karriärverksamheter på fakulteterna

Karriärvägledning och karriärverksamheter finns på de flesta fakulteter och de är till för dig som student. Du hittar information på deras respektive hemsida och du är välkommen att kontakta dem.

Prenumerera på e-nyhetsbrevet Karriärtankar

E-nyhetsbrevet Karriärtankar skickas ut tre till fyra gånger per termin och finns till för dig som är student eller nyutexaminerad. Karriärtankar innehåller information om aktuella karriärevenemang, konkreta tips på hur du kan stärka dina chanser på arbetsmarknaden och karriärinspiration i form av intressanta student- och alumnporträtt.

Registrera dig som prenumerant på Karriärtankar.

Seminarier

Lunds universitet erbjuder löpande olika seminarier, på temat karriär, som du är välkommen att besöka.

På universitetets jobb- och karriärportal MyCareer hittar du kommande evenemang.

VentureLab – för dig som vill starta företag

VentureLab stöttar och hjälper de studenter och nyexaminerade som funderar på att starta eget. Hör gärna av dig till dem.

Kontaktuppgifter hittar du på Venturelabs hemsida

Lunds universitets jobb- och karriärportal

På universitetets jobb- och karriärportal, MyCareer.lu.se, kan du registrera dig och få tillgång till jobb, ex-jobb, praktik- och traineeplatser i Sverige och internationellt.

Arbetslivssamverkan
career [at] er [dot] lu [dot] se