Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lediga jobb, praktik- och traineeplatser

Skapa en profil i jobb- och karriärportalen Career Hub

Lunds universitet har en egen jobb- och karriärportal, Career Hub. Via portalen kan du som student planera och ta ditt nästa karriärsteg.

Registrera dig i jobb- och karriärportalen Career Hub

Genom att registrera dig får du tillgång till jobb, ex-jobb, praktik- och traineeplatser i Sverige och internationellt. Du kan följa din favoritarbetsgivare via statusuppdateringar och få meddelanden om relevanta erbjudanden. Du kan delta i virtuella karriärmässor och chatta live med intressanta företag.

Skapa din personliga profil i dag och bli medlem i ett av Europas största karriärnätverk för studenter och nyutexaminerade!

Tips: Gör gärna en detaljerad profil. Det ökar dina chanser att bli kontaktad av arbetsgivare angående jobb, ex-jobb och praktik.

Registrera dig på Career Hub

Kontaktinformation

Karriärinformation
career [at] er [dot] lu [dot] se (career[at]er[dot]lu[dot]se)

Projektledare Arbetslivssamverkan
Susanne Linné
susanne [dot] linne [at] er [dot] lu [dot] se (susanne[dot]linne[at]er[dot]lu[dot]se) 
Telefon: 046-222 43 75