Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lediga jobb, praktik- och traineeplatser

Skapa en profil i jobb- och karriärportalen MyCareer

Lunds universitet har en egen jobb- och karriärportal, MyCareer. Via portalen kan du som student planera och ta ditt nästa karriärsteg.

Registrera dig i jobb- och karriärportalen MyCareer

Genom att registrera dig får du tillgång till jobb, ex-jobb, praktik- och traineeplatser i Sverige och internationellt. Du kan följa din favoritarbetsgivare via statusuppdateringar och få meddelanden om relevanta erbjudanden. Du kan delta i virtuella karriärmässor och chatta live med intressanta företag.

Skapa din personliga profil i dag och bli medlem i ett av Europas största karriärnätverk för studenter och nyutexaminerade!

Tips: Gör gärna en detaljerad profil. Det ökar dina chanser att bli kontaktad av arbetsgivare angående jobb, ex-jobb och praktik.

Registrera dig på MyCareer.lu.se

Se lediga exjobb på MyCareer.se just nu

Kontaktinformation

Karriärinformation
career [at] er [dot] lu [dot] se

Projektledare Arbetslivssamverkan
Susanne Linné
susanne [dot] linne [at] er [dot] lu [dot] se 
Telefon: 046-222 43 75