Lediga jobb, praktik- och traineeplatser

Skapa en profil i jobb- och karriärportalen MyCareer

Lunds universitet har en egen jobb- och karriärportal, MyCareer. Via portalen kan du som student planera och ta ditt nästa karriärsteg.

Registrera dig i jobb- och karriärportalen MyCareer

Genom att registrera dig får du tillgång till jobb, ex-jobb, praktik- och traineeplatser i Sverige och internationellt. Du kan följa din favoritarbetsgivare via statusuppdateringar och få meddelanden om relevanta erbjudanden. Du kan delta i virtuella karriärmässor och chatta live med intressanta företag.

Skapa din personliga profil i dag och bli medlem i ett av Europas största karriärnätverk för studenter och nyutexaminerade!

Tips: Gör gärna en detaljerad profil. Det ökar dina chanser att bli kontaktad av arbetsgivare angående jobb, ex-jobb och praktik.

Registrera dig på MyCareer.lu.se

Se lediga exjobb på MyCareer.se just nu

Karriärinformation
career [at] er [dot] lu [dot] se