Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Sommar- och extrajobbsmässa

Möjlighet att hitta jobb för universitetets studenter
Alla studenter vid Lunds universitet är varmt välkomna till årets sommar- och extrajobbsmässa.

Tre kvinnor går utomhus vid stora byggnader, bland annat LKDC

Tisdagen den 10 april, klockan 10:00-13:00, har du möjlighet att träffa företag som söker dig som vill arbeta i sommar eller som vill ha ett extraarbete.

Du är välkommen till Lilla salen i AF-borgen, Lund.

Träffa följande företag och organisationer:

 

 

Academic Works logga

Academic Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering av akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Academic Work finns i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år. Vi vänder oss till dig som studerar eller är akademiker med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Genom oss kan du få utvecklande och meriterande arbeten inom olika branscher, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en bra start på din karriär.
 
Hos oss påbörjar Young Professionals sina karriärer varje dag, varför gör du inte samma sak?

 

Adeccos logga

Adecco

Adecco är världens största HR-leverantör och kan erbjuda ett brett utbud av tjänster inom personaluthyrning, rekrytering, outsourcing och coachning av chefer och arbetssökande. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco kan erbjuda dig som student arbetslivserfarenhet under studietiden samt hjälpa dig att hitta ditt första jobb efter examen.  
 
Under mässan söker vi efter studenter som söker extrajobb, sommarjobb, heltidsjobb och praktikplatser.

 

Dreamworks logga

Dream Work

Dreamwork Scandinavia AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som grundades 2006. Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg och levererar personallösningar på över 130 orter runt om i Sverige. Dreamwork är certifierade i enlighet med ISO 9001. Vi är specialiserade inom: Ekonomi & Finans, Engineering, Marknad & Sälj, IT, Chef och Teknik och Logistik. För oss är varje anställning högst personlig!
 
Vi söker maskinoperatörer/produktionsmedarbetare inför sommaren. Vi söker även fordonsförflyttare för deltidsjobb.

 

Lunds kommuns logga

Lunds kommun, vård- och omsorgsförvaltningen

Vi jobbar för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Just nu söker vi sommar- och timvikarier till alla våra verksamheter. Hos oss kan du jobba med allt från att stötta ungdomar med funktionsnedsättning på en fritidsverksamhet till att göra livet lite härligare för personer som bor på ett äldreboende.

 

 

Miljöbron logga

Miljöbron

Miljöbron Skåne ger dig som student unika möjligheter att få kontakt med intressanta uppdragsgivare och genomföra verkliga projekt som gör skillnad. Hos oss hittar du spännande examensarbeten, praktikplatser och kortare uppdrag som kan genomföras parallellt med dina studier - allt för att skapa kontakter och få erfarenheter som är värdefulla när du ska söka jobb. Projekten behandlar en rad olika ämnen, såsom logistik, beteendeförändringar, energifrågor, hållbar produktutveckling, kemi, marknadsföring mm.
 
Välkommen att kontakta oss på Sommar- och extrajobbsmässan om du vill veta mer eller hittar ett projekt som du är intresserad av. Alla projekt som är lediga att söka hittar du på  www.skane.miljobron.se

 

Nordisk Jobstart+ logga

Nordisk jobbstart +

Är du intresserad av den nordiska arbetsmarknaden? Nordjobb och Nordisk Jobstart+ är kostnadsfria program som förmedlar både sommarjobb, praktik, extrajobb och fasta anställningar överallt i Norden! Vi hjälper dig även med allt det praktiska såsom bostad och skatteregler och erbjuder kultur- och fritidsprogram. Kom och träffa oss på mässan!

 

Poolias logga

Poolia

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

Är det intresserad av ett sommarjobb eller examineras du snart och är på jakt efter drömjobbet?
Kom och prata med oss den 10 april så ser vi vad vi kan göra!

 

Processbemanning

Info kommer inom kort.

 

StudentConsultings logga

StudentConsulting

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som är specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi har under det senaste året satt över 10 000 personer i jobb i Sverige, Norge och Danmark. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och uthyrning av unga människor där studenter, nyexaminerade akademiker och unga i karriären hittar sitt arbete via oss samtidigt som företagen hittar sina framtida medarbetare.

 

Temp-Teams logga

Temp-Team

Info kommer inom kort.

 

TNGs logga

TNG

Sök jobb fördomsfritt. På riktigt.

TNG arbetar med fördomsfri rekrytering. Det innebär att vi ser bortom ålder, kön, bakgrund och namn när vi rekryterar. Vi har skrotat det personliga brevet, frågar inte efter ålder, döljer namn och testar alla sökande innan vi läser deras CV. Kort sagt: vi lägger fokus på din potential och vad du kan.
 
Hos TNG söker du kvalificerade jobb inom ekonomi, HR, finans, IT, digital utveckling, supply chain, ingenjörstjänster, administration och kundservice. Välkommen att söka sommarjobb, extrajobb och heltidsjobb hos oss på Sommar- och extrajobbsmässan.

 

unhcr logga

UNHCR

Info kommer inom kort.

 

Venturelabs logga

VentureLab

VentureLab är en del av Lunds universitet och arbetar för att uppmuntra entreprenörskap och hjälpa de studenter och nyexaminerade som funderar på att starta eget. Sedan starten 2001 har vi hjälpt tusentals studenter att gå från idé till verklighet genom att erbjuda:

  • inspirationsaktiviteter såsom events, föreläsningar och workshops
  • gratis och konfidentiell idé- och affärsutveckling
  • möjlighet till gratis kontorsplats i vår inkubator på Ideon Agora

VentureLab finns till för alla studenter, oavsett vilken utbildning du läser och oavsett hur långt du har kommit i dina studier (upp till ett år efter examen). Det spelar ingen roll vad du har för idé, om du funderar på att erbjuda en ny tjänst eller en ny produkt. Du kanske bara är nyfiken på entreprenörskap eller vad det innebär att starta eget? Oavsett så är du varmt välkommen att komma förbi och prata med oss på Sommar- och extrajobbsmässan.

 

Sidan uppdateras löpande.

Sidansvarig:

Kontaktinformation

Karriärinformatör
Susanne Linné
susanne [dot] linne [at] er [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 43 75

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen