Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Student i Lunds kommun

Välkommen till Lund! Här samarbetar kommunen, universitetet och studentorganisationerna för att Lund ska vara en så bra studentstad som möjligt.

Lund präglas av kunskap, innovation och nytänkande och du som student har möjlighet att vara med och påverka stadens utveckling.

Samarbeta med Lunds kommun

Om du vill samarbeta med Lunds kommun inom din utbildning så är du välkommen att ta kontakt med kommunen. Du kan söka praktikplats, skriva uppsats, göra exjobb, söka jobb som studentmedarbetare eller nyexaminerad.

Har du en idé eller är intresserad av att få veta vilka möjliga projekt som finns? Läs mer via länkarna nedan eller kontakta kommunens studentsamordnare.

Länkarna leder till Lunds kommuns webbplats.

Påverka Lunds kommun

Som student i Lund har du möjlighet att påverka din stad. Lunds kommun samarbetar med Lunds universitets studentkårer, Akademiska Föreningen och Kuratorskollegiet kring gemensamma frågor. Samarbetet koordineras av en studentsamordnare. Det finns ett kommunalt studentråd där politiker och studentföreträdare träffas för att dela med sig av information och för att samråda kring olika frågor.

Vill du engagera dig i studentfrågor som har med kommunen att göra? Kontakta din studentkår eller kommunens studentsamordnaren.

Kommunal stöd och service

Lunds kommun erbjuder service och stöd till dig som lever och bor här. Du kan läsa mer på länkarna nedan för att hitta hjälp eller ta reda på mer.

Samtliga länkar leder till Lunds kommuns webbplats.

Student i Malmö eller Helsingborg

Malmö stad och Helsingborgs stad har också webbinformation för dig som student.

Sidansvarig:

Kontakt

Jeanette Persson
Studentsamordnare Lunds kommun/Lunds universitet

E-post: jeanette [dot] persson5 [at] lund [dot] se 
Telefon: 046-359 30 51

Lunds kommuns studentsidor

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen