Öppet hus 12 mars 2022

Varje år anordnar Lunds universitet Öppet hus i AF-borgen i Lund. Alla som är nyfikna på studier är välkomna.

Filmen visar vad du kan förvänta dig av Öppet hus på Lunds universitet. Mässor, rundturer och annat skoj.

Datum: 12 mars 2022
Plats: AF-borgen och Palaestra i centrala Lund, se Google-karta
Tid: Klockan 10–15

Programmet för Öppet hus

• Utbildningsmässa där du får träffa studenter från hela universitetet.
  • Chans att ställa frågor om studier till studievägledare och få information om utbytesstudier och pedagogiskt stöd.
  • Träffa studentorganisationen Studentlund samt ställa frågor om studentboende och CSN.
  • Föreläsningar om studentstaden Lund, olika vägar till examen med mera.
  • Guidade turer till studentnationer.
  • Guidade bussrundturer till delar av Lund och Campusområdet.

Öppet hus 2021 ställdes in

Lunds universitet kunde tyvärr inte genomföra Öppet hus i Lund 2021. I stället skapade vi ett Digitalt Öppet hus där du kunde hitta information om studier och utbildning.

Digitalt Öppet hus hittar du här

Kommunikatör
Matilda Roijer
matilda [dot] roijer [at] er [dot] lu [dot] se

Mobiltelefon: 070-81 79 914

Hitta till öppet hus

AF-borgen ligger på Sandgatan 2 i Lund, mitt i Lundagård. Lundagård är stadens äldsta park, fylld av historia och historier.

Palaestra är hörsalen i byggnaden Palaestra et Odeum som ligger 100 meter framför AF-borgens huvudentré (mellan Universitetshuset och AF-borgen).

För besökare som färdas med bil är det svårt att hitta parkeringsplatser i direkt anslutning till Lundagård, men centrala Lund har gott om parkeringsplatser.

Kommer du med tåg? Från Lunds Centralstation tar du dig enkelt till AF-borgen till fots. Sträckan är cirka 700 meter.