Öppet hus 2021

Varje år anordnar vanligtvis Lunds universitet Öppet hus i AF-borgen i Lund. 2021 ställer vi in Öppet hus och kommer istället erbjuda dig digitala möjligheter till samtal, information och inspiration. Håll extra koll på våra sociala medier och vår Youtube-kanal mellan den 14 mars och 15 april.

Digitala möjligheter till samtal, information och inspiration

Mellan den 14 mars och 15 april ber vi dig att hålla extra koll på våra sociala medier och vårt Youtube-konto. Där kommer mycket intressant publiceras och livesändas.

Här kommer du hitta information om det som planeras. Räkna med att få en inblick i hur livet som en Lundastudent är. Räkna också med att få möjligheter att ställa dina frågor till studenter och/eller studievägledare.

Chatta med studievägledare och studenter 17 och 18 mars

Välkommen att chatta med våra studievägledare och studenter, på SACO:s digitala studentmässa, den 17 och 18 mars mellan 15:00-18:00. Redan nu går det bra att gå in på mässan och titta runt på allt som finns där, men det är först den 17 och 18 mars som chattfunktionerna öppnas upp.

Kom ihåg att du kan, när som helst, ställa dina studierelaterade frågor till våra studentambassadörer på Snapchat och på Instagram.

Öppet hus 2020 ställdes in

Lunds universitet kunde tyvärr inte genomföra Öppet hus i Lund den 14 mars 2020. I stället skapade vi ett Digitalt Öppet hus där du kunde hitta information om studier och utbildning.

Digitalt Öppet hus 2020 hittar du här

Föreläsningar från Öppet hus 2019

"Så är det att bo och studera i studentstaden Lund"

Studenterna Natassjha och Adin berättar hur det är att bo och läsa i Lund.

 

"Två vägar till en examen – program eller fristående kurser?"

Studievägledarna Cecilia och Anna informerar om skillnaden att läsa på program och fristående kurser.

 

"Information för danska studenter"

De danska studenterna informerar Rasmus och Ulrikke om hur det är att studera i Lund.

 

"Utlandsstudier – så ser möjligheterna ut"

Ida, från Lunds universitet, och studenterna Johanna och Per berättar om vilka möjligheter som finns att åka på utbytesstudier under din studietid vid Lunds universitet.