Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Öppet hus i Lund

INSTÄLLT

Varje år anordnar vanligtvis Lunds universitet Öppet hus i AF-borgen i Lund. Alla som är nyfikna på studier är välkomna.

Filmen visar vad du kan förvänta dig av Öppet hus på Lunds universitet. Mässor, rundturer och annat skoj.

Öppet hus 2022 är inställt

På grund av rådande restriktioner är vi tvungna att ställa in årets Öppet hus. Den osäkerhet kring vad som kommer gälla framöver gör det svårt att planera för ett Öppet hus. Vi hade sett fram emot att äntligen få träffa er alla och få visa upp universitetet. Men det får vänta.

Vi kommer istället erbjuda olika digitala alternativ till Öppet hus. Mer information kommer.

Öppet hus 2021 ställdes in

Lunds universitet kunde tyvärr inte genomföra Öppet hus i Lund 2021. I stället skapade vi ett Digitalt Öppet hus där du kunde hitta information om studier och utbildning.

Digitalt Öppet hus hittar du här

Kontaktinformation

Kommunikatör
Matilda Roijer
matilda [dot] roijer [at] er [dot] lu [dot] se

Telefon: 046-222 09 73
Mobiltelefon: 070-81 79 914

Hitta till öppet hus

AF-borgen ligger på Sandgatan 2 i Lund, mitt i Lundagård. Lundagård är stadens äldsta park, fylld av historia och historier. 

Palaestra är hörsalen i byggnaden Palaestra et Odeum som ligger 100 meter framför AF-borgens huvudentré (mellan Universitetshuset och AF-borgen).

För besökare som färdas med bil är det svårt att hitta parkeringsplatser i direkt anslutning till Lundagård, men centrala Lund har gott om parkeringsplatser.

Kommer du med tåg? Från Lunds Centralstation tar du dig enkelt till AF-borgen till fots. Sträckan är cirka 700 meter.