Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentpoddar

För dig som är nyfiken på studier

Studentdjungeln med Isabella och Andrietta

Är det svårt att hitta rätt bland alla val och frågor om studentlivet och studier? Oroa dig inte. I poddserien "Studentdjungeln med Isabella och Andrietta" får du tips och tricks av två livs levande studenter. Studenterna svarar på de vanligaste frågorna och du får ta del av deras erfarenheter och upplevelser. Förhoppningsvis kan denna podd hjälpa dig att hitta rätt i studentdjungeln!

Läs textversionen av poddavsnittet.

Läs textversionen av poddavsnittet.

Läs textversionen av poddavsnittet.

Studentpodden Lundastudent

Om boende, studentekonomi, varför du ska välja Lund, utbytesstudier med mera. Podden gjordes i samarbete med studentradion Radio AF våren 2019.

Fler poddar från Studentpodden Lundastudent hittar du på Soundcloud (länk till externa webbsida).

Plugga naturvetenskap – en poddserie

Plugga naturvetenskap är en poddserie om Lunds universitets naturvetenskapliga utbildningar. Lyssna på samtal mellan studenter, lärare och studievägledare och få en djupare inblick i grundutbildningarna vid naturvetenskapliga fakulteten. Vad skiljer dem åt, vad är det bästa och sämsta med utbildningen? En podd för dig som vill veta mer om hur det är att plugga en naturvetenskaplig utbildning på universitet.

 

Plugga naturvetenskap – Geologi

Vad är geologi egentligen? Två geologistudenter vid Lunds universitet har startat Geologipodden och reder där ut begreppen.