Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentpoddar

Lundastudent – en studentpodd från Lunds universitetet.

På Soundcloud samlar Lundastudent tre olika poddar om studier och studentliv vid Lunds universitet:

  • Ämnespodden: Studenter berättar om sina utbildningar, och om utbyte.
  • Studentpodden: Samtal om bostad och studentliv, i samarbete med Radio AF.
  • Studentdjungeln: Isabella och Andrietta svarar på frågor och delar med sig av tips och tricks om studentliv och studier. 

Podden Lundastudent - soundcloud.com

Ämnespodden

Vad kan man läsa inom våra ämnesområden? Studenter samtalar kring utbildningar och studentlivet vid Lunds universitet. Hur fungerar utbytesstudier när man läser vid Lunds universitet? Vart kan man åka, hur ansöker man och vad innebär det? Studenter samtalar om hur det är när de själva var på utbyte.

Studentpodden Lundastudent

Om boende, studentekonomi, varför du ska välja Lund, utbytesstudier med mera. Podden gjordes i samarbete med studentradion Radio AF våren 2019.

Studentdjungeln med Isabella och Andrietta

Om att hitta rätt bland alla val och frågor om studentlivet och studier. Studenterna Isabella och Andrietta svarar på de vanligaste frågorna och du får ta del av deras erfarenheter och upplevelser.

Textversionen av poddavsnittet

Textversionen av poddavsnittet

Textversionen av poddavsnittet