Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versionerna av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Nyhetsbrevet Apropå

I nyhetsbrevet Apropå från Lunds universitet kommenterar några av våra 4800 forskare aktuella samhällshändelser samt belyser viktiga, och ibland bortglömda, frågor.

Om Apropå

I nyhetsbrevet Apropå från Lunds universitets nyhetsavdelning kommenterar några av universitetets 4800 forskare aktuella samhällshändelser samt belyser viktiga – och ibland bortglömda – frågor.

Du får också de senaste nyheterna från Lunds universitet. Nyhetsbrevet ingår som en del i universitetets samverkansuppgift.

Kristina Lindgärde
046-222 07 69 , 0709-75 35 00

Jonas Andersson
046-222 70 17, 0727-38 58 58

apropa [at] kommunikation [dot] lu [dot] se

Prenumeration

Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Läs senaste utskicket:

Hantering av personuppgifter

Som prenumerant på Apropå finns du med i vårt kontaktregister.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.

Om du väljer att avsluta prenumerationen tas alla dina uppgifter tas bort från vårt kontaktregister.

Behandling av personuppgifter vid Lunds universitet