Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Jobba hos oss

välkommen till en klassisk och dynamisk arbetsplats!
Med 7 400 anställda och 40 000 studenter erbjuder Lunds universitet ett imponerande utbud av forskning och utbildning av hög kvalitet.
På senare år har Lunds universitet rankats som ett av världens 100 främsta lärosäten.

Som anställd vid Lunds universitet arbetar du vid ett universitet av högsta klass. Med 30 procent utländska medarbetare är arbetsmiljön vid Lunds universitet tydligt internationell och fortsatt internationalisering är ett centralt mål för vår verksamhet.

Tvärvetenskaplig forskning och framstående forskningsanläggningar

Tvärvetenskaplighet utmärker en stor del av forskningen vid Lunds universitet. Genom gränsöverskridande samarbeten mellan ett brett utbud av ämnen är vi särskilt rustade för att ta oss an komplexa globala utmaningar.

Till detta bidrar världsledande forskningsanläggningar som MAX IV-laboratoriet och ESS (European Spallation Source) som möjliggör och utvecklar den tvärvetenskapliga forskningen vid och utanför Lunds universitet.

Läs mer om MAX IV och ESS

Stor samverkanspotential

Lunds universitet samarbetar med 520 lärosäten i mer än 70 länder samt med offentlig och privat sektor och samhället i stort. Det finns därmed utmärkta möjligheter för nätverkande och innovationer.

Lediga anställningar hos oss just nu

Att söka en anställning

Lunds universitet använder verktyget Varbi för all rekrytering.

Prenumerera på lediga anställningar

Få dagliga mejl eller veckovisa sammanställningar med våra lediga anställningar inom de jobbkategorier du är intresserad av.

Medarbetarna – vår viktigaste resurs

Som medarbetare är du en av våra absolut viktigaste resurser för att vi ska nå vårt mål att vara ett universitet i världsklass.

De kunskaper och erfarenheter man har med sig i bagaget är självfallet mycket värdefulla för vår verksamhet, men vi satsar också på att erbjuda våra medarbetare kontinuerlig kompetens- och karriärutveckling.

Det finns också en lång rad olika förmåner för dig som är anställd. Läs mer på vår medarbetarwebb:

 

Sidansvarig:

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen