Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Jobba hos oss

Med fler än 8.800 anställda och 47.000 studenter erbjuder Lunds universitet ett imponerande utbud av forskning och utbildning av hög kvalitet.

"Lund University" – universitetet presenterat på två minuter.

Som anställd vid Lunds universitet arbetar du vid ett universitet av högsta klass. Med 30 procent utländska medarbetare är arbetsmiljön vid Lunds universitet tydligt internationell och fortsatt internationalisering är ett centralt mål för vår verksamhet.

Tvärvetenskaplig forskning och framstående forskningsanläggningar

Tvärvetenskaplighet utmärker en stor del av forskningen vid Lunds universitet. Genom gränsöverskridande samarbeten mellan ett brett utbud av ämnen är vi särskilt rustade för att ta oss an komplexa globala utmaningar.

Till detta bidrar världsledande forskningsanläggningar som MAX IV-laboratoriet och ESS (European Spallation Source) som möjliggör och utvecklar den tvärvetenskapliga forskningen vid och utanför Lunds universitet. Läs mer om de båda forskningsanläggningarna:

HR Excellence in Research-certifiering

Lunds universitet strävar efter vara en attraktiv arbetsgivare för forskare i alla skeden av karriären, och omfattas sedan september 2020 av EU:s certifiering HR Excellence in Research.

Stor samverkanspotential

Lunds universitet samarbetar med över 500 lärosäten i mer än 70 länder samt med offentlig och privat sektor och samhället i stort. Det finns därmed utmärkta möjligheter för nätverkande och innovationer.

Lediga anställningar hos oss just nu

Att söka en anställning

Lunds universitet använder verktyget Varbi för all rekrytering.

Prenumerera på lediga anställningar

Få mejl med våra lediga anställningar inom de kategorier som intresserar dig:

Medarbetarna – vår viktigaste resurs

Som medarbetare är du en av våra absolut viktigaste resurser för att vi ska nå vårt mål att vara ett universitet i världsklass.

De kunskaper och erfarenheter du har med dig i bagaget är självfallet mycket värdefulla för vår verksamhet, men vi satsar också på att erbjuda våra medarbetare kontinuerlig kompetens- och karriärutveckling.

Det finns också en lång rad olika förmåner för dig som är anställd:

Logotyp HR Excellence in Research. Illustration.

Följ oss på LinkedIn

Kontaktinformation

Sektionen HR

webbansvarig [at] hr [dot] lu [dot] se

Postadress:
Lunds universitet
Box 117
221 00 Lund