Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Prorektor Lena Eskilsson

Lena Eskilsson
Prorektor Lena Eskilsson. Fotograf: Charlotte Carlberg Bärg

Från och med 1 januari 2021 är Lena Eskilsson prorektor och rektors ställföreträdare. 

Lena Eskilsson är fil. dr i kulturgeografi och ekonomisk geografi och är sedan 2014 verksam vid Institutionen för service management och tjänstevetenskap på Campus Helsingborg. Hon är mångårig lärare och forskare och har haft flera ledningsuppdrag vid Lunds universitet som studierektor, vicedekan och senast prodekan på samhällsvetenskapliga fakulteten.

Lena Eskilsson har även varit vice ordförande i universitetets utbildningsnämnd de senaste åren och akademisk ledare för delprojekt 2 inom EUGLOH - European University Alliance for GLObal Health, ett tvärvetenskapligt projekt mellan fem lärosäten i Europa som vill ta sig an samhällsutmaningar inom global hälsa.

Kontaktinformation

Lena Eskilsson
Prorektor
046-222 70 05 (besvaras av prorektors sekreterare)
lena [dot] eskilsson [at] rektor [dot] lu [dot] se (lena[dot]eskilsson[at]rektor[dot]lu[dot]se)

Wiveca Ericsson
Prorektors sekreterare
046-222 70 04
wiveca [dot] ericsson [at] rektor [dot] lu [dot] se (wiveca[dot]ericsson[at]rektor[dot]lu[dot]se)