Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Prorektor Lena Eskilsson

Lena Eskilsson
Prorektor Lena Eskilsson. Fotograf: Charlotte Carlberg Bärg

Lena Eskilsson är prorektor och rektors ställföreträdare. 

Lena Eskilsson är filosofie doktor i kulturgeografi och ekonomisk geografi och har sedan 2014 arbetat vid Institutionen för tjänstevetenskap på Campus Helsingborg. Lena Eskilsson har mångårig erfarenhet av undervisning och forskning. Hon har haft flera ledande befattningar såsom studierektor, prodekan och vicedekan vid Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Lunds universitet.

Lena Eskilsson är rektors ställföreträdare och även ordförande i universitetets utbildningsnämnd. Hon leder även det strategiska universitetsarbetet inom European University Alliance for Global Health (EUGLOH), ett tvärvetenskapligt projekt som adresserar samhällsutmaningar inom global hälsa.

Kontaktinformation

Lena Eskilsson
Prorektor
046-222 70 05 (besvaras av prorektors sekreterare)
lena [dot] eskilsson [at] rektor [dot] lu [dot] se (lena[dot]eskilsson[at]rektor[dot]lu[dot]se)

Wiveca Ericsson
Prorektors sekreterare
046-222 70 04
wiveca [dot] ericsson [at] rektor [dot] lu [dot] se (wiveca[dot]ericsson[at]rektor[dot]lu[dot]se)