Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Förvaltningschef Susanne Kristensson

Susanne Kristensson
Förvaltningschef Susanne Kristensson

Förvaltningschef Susanne Kristensson svarar under rektor för universitetets administration och ekonomi samt för de uppgifter som gäller för den för universitetet gemensamma förvaltningsorganisationen.

Susanne Kristensson är jurist och har tidigare bland annat varit verksam vid FN:s råd för mänskliga rättigheter samt vid Polismyndigheten i Skåne. Därefter har hon arbetat vid Lunds universitet som jurist och senare även som chefsjurist.

Kontaktinformation

Förvaltningschef Susanne Kristensson
susanne [dot] kristensson [at] rektor [dot] lu [dot] se
Telefon: 046-222 70 02

Förvaltningschefens sekreterare Johanna Albihn
johanna [dot] albihn [at] rektor [dot] lu [dot] se
046-222 70 04