Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Framtidsdagarna

Illustration med kompass.

Under Framtidsdagarna lyfter universitetet angelägna och avgörande frågor för framtiden. Arrangemangen är populärvetenskapliga och lockar intresserade såväl inom som utanför akademin.

Framtidsdagarna äger rum i oktober varje år på Skissernas Museum, och visar upp universitetets bredd med föreläsningar, panelsamtal och events inom en rad vitt skilda ämnen på ett eller flera teman. Hela programmet är tvärvetenskapligt, och tas fram av ett programråd där alla universitetets fakulteter är representerade.  

Senast låg fokus på framtidens undervisning, demokratier, kultur och teknik. Nu planerar vi för ett nytt, spännande program inför Framtidsdagarna 2024.

Kontaktinformation

Charlotta Sokulski Bateld
Projektledare

E-post:
charlotta [dot] sokulski_bateld [at] kommunikation [dot] lu [dot] se (charlotta.sokulski_bateld
@kommunikation.lu.se)