Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Att vara donator

Som donator bidrar du till att vi kan behålla vår internationella position och fortsätta fungera som en ledande aktör för positiv samhällsutveckling.

Med Lunds universitets bredd och spets finns alla förutsättningar att hitta ett ändamål som känns viktigt för dig som givare. Du har alla möjligheter att bidra till något som ligger dig extra varmt om hjärtat, vilket ger personlig tillfredsställelse. Donationer innebär också andra möjligheter att berika livet. 

Du blir en del av Lunds universitet

Som donator kan du följa din gåva och med egna ögon se hur den förvaltas. Du får ta klivet in i den akademiska värmen och själv träffa de människor vars verksamhet du hjälpt att finansiera. 

Beroende på gåvans storlek och ändamål blir du också inbjuden till olika intressanta och roliga sammanhang till exempel konserter, föreläsningar, studiebesök eller högtidsceremonier.  

Din gåva är betydelsefull oavsett storlek och vi är mycket tacksamma för ditt stöd. Tillsammans kan vi skapa förutsättningar för ny kunskap och positiv samhällsförändring. 

Välkommen att bli en del av Lunds universitet!
 

Kontaktinformation

Pia Siljeklint
Avdelningschef
Development Office
Telefon: 046-222 34 39
pia [dot] siljeklint [at] fsi [dot] lu [dot] se (pia[dot]siljeklint[at]fsi[dot]lu[dot]se)

Möt några av våra donatorer