Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Program och kurser

Här kan du söka bland Lunds universitets utbildningar. Vi erbjuder cirka 270 program och omkring 1 300 fristående kurser.

En manlig student sitter vid sin dator i ett bibliotek och väljer kurser och program.

Sök bland våra utbildningar

 

 

 

OBS! På den här webbplatsen visar vi vårt utbud så som det ser ut under ett helt år. Om du inte hittar utbildningar för den termin som du söker, så kanske vi inte har publicerat de utbildningarna ännu.

Så ansöker du

För grundutbildningar öppnar normalt antagningen inför höstterminen omkring 15 mars och stänger 15 april. Inför vårterminen öppnar antagningen runt 15 september och stänger 15 oktober. För masterutbildningar kan andra datum gälla.

Du ansöker till utbildningarna via Antagning.se

Göra en sen anmälan

Alla utbildningar stänger för anmälan, efter att sista anmälningsdatum har passerat. De kurser och program som har platser kvar inför höstterminen, öppnar för sen anmälan tidigast i mitten av juli. Inför vårterminen gäller mitten av december.

Sen anmälan

Studievägledning

Du kan vända dig till den allmänna studievägledningen vid Lunds universitet för vägledning och information inför ditt studieval. Det går bra att boka in ett samtal med dem, komma på drop-in eller ställa frågor via Skype.

Studievägledningen

Sidansvarig:

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen