Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Industridesignstudenter drar till Milano

En detalj av en skoidé signerad Stephan Thient som återupplivar traditionell och småskalig produktionsmetod i kombination med modern 3D-printing-metod för att tillverka läster.
En detalj av en skoidé signerad Stephan Thiemt som återupplivar traditionell och småskalig produktionsmetod i kombination med modern 3D-printing-metod för att tillverka läster.

Studenterna i industridesign är mitt uppe i sin vårliga utställnings-turné. I februari ställde de ut på Stockholm Furniture Fair och efter påsk beger de sig till Milano-utställningen.

Senare i vår visar de axplock av examensarbeten på Form Design Center/Mitt Möllan i Malmö innan det är dags för examensutställningen i början av juni.

Reflektioner och idéer kring hållbarhet och närproducerat genomsyrar utställningen i Stockholm och Milano som går under namnet ”The Tomorrow Collective”.

Kolla in fler projekt här: www.thetomorrowcollective.se

Varför inte utnyttja fönster till att göra ett litet drivhus? Mikhel-Emil Mikk.
Varför inte utnyttja fönster till att göra ett litet drivhus? Mikhel-Emil Mikk.

 

Vad sägs om hemgjorda klubbor? Med möjlighet till egen design. Tessa Geuze.
Vad sägs om hemgjorda klubbor? Med möjlighet till egen design. Tessa Geuze.

 

Stående brödförvaring sparar plats. Och keramikväggarna är bra för brödet.  Julian Bispo de Filippos.
Stående brödförvaring sparar plats. Och keramikväggarna är bra för brödet. Julian Bispo de Filippos.

 

Kategorier

Intresserad av forskning och samhälle?
Prenumerera på Apropå!

I nyhetsbrevet Apropå varvas senaste nytt från Lunds universitet med kommentarer till aktuella samhällshändelser från några av våra 5000 forskare.