Meny

Javascript is not activated in your browser. This website needs javascript activated to work properly.
Du är här

En gourmetmiddags estetiska komposition

Författare:
  • Hans Lindquist
Redaktör:
Publiceringsår: 2005
Språk: Svenska
Sidor: 152-166
Publikation/Tidskrift/Serie: Servicemötet - multidisciplinära öppningar
Dokumenttyp: Del av eller Kapitel i bok
Förlag: Liber

Sammanfattning

I denna artikel används Kenneth Burkes teori om estetisk och retorisk form, från Counter-Statement (först publiserad 1931), för att analysera hur stjärnkocken Mathias Dahlgren kreear en gourmetmåltid. Samtidigt framgår att Burkes teori förmår att hantera problem som dominerande teorier om tjänstekvalitet har problem med.

Disputation

Nyckelord

  • Business and Economics
  • Kenneth Burke
  • retorisk form
  • tjänstekvalitet
  • gourmetmiddag.

Övriga

Published
  • ISBN: 9147075988

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen