Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Processing effects on the nutritional advancement of probiotics and prebiotics

Författare

  • E Ananta
  • S E Birkeland
  • B Corcoran
  • G Fitzgerald
  • S Hinz
  • A Klijn
  • J Mättö
  • A Mercernier
  • Ulf Nilsson
  • Margareta Nyman
  • E O'Sullivan
  • S Parche
  • N Rautonen
  • R P Ross
  • M Saarela
  • Stanton Stanton
  • U Stahl
  • T Suomalainen
  • J P Vincken
  • I Virkajärvi
  • F Voragen
  • J Wesenfeld
  • R Wouters
  • D Knorr

Publiceringsår

2004

Språk

Engelska

Sidor

113-124

Publikation/Tidskrift/Serie

Microbial Ecology in Health and Disease

Volym

16

Issue

2-3

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Taylor & Francis

Ämne

  • Microbiology in the medical area

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0891-060X