Your Employeeship Questionnaire Manual: A survey of the relationships at your workplace (version 1.3)

Författare:
Publiceringsår: 2011
Språk: Engelska
Sidor:
Dokumenttyp: Rapport
Förlag: Department of Psychology, Lund University

Sammanfattning

This manual describes how the Your Employeeship Questionnaire (YEQ) was developed as well as the administration and scoring procedures. It also provides a brief description, taken from the conceptual paper written by Bertlett, Johansson, and Arvidsson (2010), of the Employeeship-Leadership-Relationship (ELR) Model, the employeeship concept, and how a leadership theory is integrated into the ELR Model. For detailed presentation, please see Bertlett, et al. and Jönsson, Johansson, and Arvidsson (2009).

Nyckelord

• Psychology