Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Konferens om hälsoeffekter av cerealier

Författare

  • Matilda Ulmius

Summary, in Swedish

Cerealier och andra fiberrika råvaror är näringsrika och innehåller, förutom kostfiber, olika bioaktiva substanser och mineralämnen. Dessa är nyckelingredienser för formulering av en rad nya livsmedel med hälsopotential.

Avdelning/ar

Publiceringsår

2009

Språk

Svenska

Publikation/Tidskrift/Serie

Livsmedel i Fokus

Issue

7

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

LivsmedelsFöreningen, LivsmedelsFöreningen

Ämne

  • Biochemistry and Molecular Biology

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1652-912X