Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Så här gjorde jag! Inspiration och erfarenhetsutbyte kring webbaserat lärande och digitala verktyg (Roundtable)

Författare

Summary, in Swedish

Under vårt rundabordssamtal på inspirationskonferensen 2012 vill vi utbyta erfarenheter kring att utveckla och sprida e-lärande och digitala resurser vid ett lärosäte. Vår utgångspunkt är det universitetsgemensamma projektet Webbaserat lärande och digitala resurser. En mötesplats för dialog, erfarenhetsutbyte och förädling av goda idéer kring studenters lärandemiljöer (Irhammar & Landgren 2011). Projektet syftar till att i samverkan med fakulteterna och studentkårerna utveckla universitetsgemensamma fysiska och digitala mötesplatser för erfarenhetsutbyte och inspiration inom och mellan universitetets fakulteter när det gäller hur man kan använda digitala resurser för undervisning och lärande. Det syftar även till att få en mer samlad bild av små och stora utvecklingsprojekt inom området nätbaserad undervisning och lärande som pågår vid Lunds universitet.

Publiceringsår

2012

Språk

Svenska

Publikation/Tidskrift/Serie

[Host publication title missing]

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Förlag

LTH, Lund University

Ämne

  • Educational Sciences

Conference name

LTHs 7:e Pedagogiska Inspirationskonferens, 2012

Conference date

2012-08-30 - 2012-08-30

Conference place

Lund, Sweden

Status

Submitted