Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ethical aspects of applied ethnological food research

Författare

Redaktör

  • Patricia Lysaght

Publiceringsår

2012

Språk

Engelska

Publikation/Tidskrift/Serie

Time for Food : Everyday Food and Changing Meal Habits in a Global Perspective. Proceedings of the 18th Conference of the International Commission for Ethnological Food Research, Åbo Akademi University, Turku, Finland, 18-21 August 2010

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Åbo Akademis förlag

Ämne

  • Ethnology

Nyckelord

  • Food
  • ethics
  • ethnology

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISBN: 978-951-765-642-9