Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Modifying cooking conditions and ingredients to reduce the formation of heterocyclic amines

Författare

  • Kerstin Skog
  • M Jägerstad

Redaktör

  • Kerstin Skog
  • Jan Alexander

Publiceringsår

2006

Språk

Engelska

Sidor

407-424

Publikation/Tidskrift/Serie

Acrylamide and other hazardous compounds in heat-treated foods

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Woodhead Publishing Limited

Ämne

  • Nutrition and Dietetics

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISBN: 978-1-84569-011-3