Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Biocatalytic potential of vanillin aminotransferase from Capsicum chinense.

Författare

Summary, in English

The conversion of vanillin to vanillylamine is a key step in the biosynthetic route towards capsaicinoids in pungent cultivars of Capsicum sp. The reaction has previously been annotated to be catalysed by PAMT (putative aminotransferase; [GenBank: AAC78480.1, Swiss-Prot: O82521]), however, the enzyme has previously not been biochemically characterised in vitro.

Publiceringsår

2014

Språk

Engelska

Publikation/Tidskrift/Serie

BMC Biotechnology

Volym

14

Issue

1

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

BioMed Central (BMC)

Ämne

  • Industrial Biotechnology
  • Chemical Sciences

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1472-6750