Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Prebiotic and synbiotic effects on rats fed malted barley with selected bacteria strains.

Författare

Summary, in English

Butyric acid, one of the key products formed when β-glucans are degraded by the microbiota in the colon, has been proposed to be important for colonic health. Glutamine bound to the fibre may have similar effects once it has been liberated from the fibre in the colon. Both β-glucans and glutamine are found in high amounts in malted barley. Lactobacillus rhamnosus together with malt has been shown to increase the formation of butyric acid further in rats.

Publiceringsår

2014

Språk

Engelska

Publikation/Tidskrift/Serie

Food & Nutrition Research

Volym

58

Issue

Online 6 October 2014

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Co-Action Publishing

Ämne

  • Nutrition and Dietetics

Status

Published

Projekt

  • ANTIDIABETIC FOOD CENTRE

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1654-661X