Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Barrier properties of heat treated starch Pickering emulsions.

Författare

Summary, in English

There is a recognized technological need for delivery systems encapsulating lipophilic substances in food and pharmaceutical products. Pickering emulsions can provide well-defined and highly stable systems, but may not provide good enough barrier properties. Starch granules, recently being used for Pickering stabilization, have the advantage of the ability to swell during gelatinization. Hence, this property could be used to tune and control barrier properties.

Avdelning/ar

Publiceringsår

2015

Språk

Engelska

Sidor

182-188

Publikation/Tidskrift/Serie

Journal of Colloid and Interface Science

Volym

450

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Elsevier

Ämne

  • Food Engineering
  • Biological Sciences

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1095-7103