Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Utilization of thermal properties for understanding baking and staling processes.

Författare

  • Ann-Charlotte Eliasson

Redaktör

  • G. Kaletunc
  • K J Breslauer

Summary, in English

Abstract is not available

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2003

Språk

Engelska

Publikation/Tidskrift/Serie

Characterization of cereals and flours. Properties, analysis and applications.

Dokumenttyp

Del av eller Kapitel i bok

Förlag

Marcel Dekker

Ämne

  • Food Engineering

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISBN: 0824707346