Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

The Association between Carbohydrate-Rich Foods and Risk of Cardiovascular Disease Is Not Modified by Genetic Susceptibility to Dyslipidemia as Determined by 80 Validated Variants.

Författare

Summary, in English

It is still unclear whether carbohydrate consumption is associated with cardiovascular disease (CVD) risk. Genetic susceptibility might modify the associations between dietary intakes and disease risk.

Ämne

  • Nutrition and Dietetics
  • Endocrinology and Diabetes
  • Cardiac and Cardiovascular Systems

Status

Published

Forskningsgrupp

  • Nutrition Epidemiology
  • Diabetes - Cardiovascular Disease
  • Cardiovascular Research - Epidemiology

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1932-6203