Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Use of isothermal calorimetry to monitor and predict quality and shelf-life of minimally processed fruits and vegetables

Calorimetria in isoterma come metodo valutativo e predittivo della qualità di ortofrutticoli lavorati al minimo
Författare:
Publiceringsår: 2005
Språk: Engelska
Sidor: 841-846
Publikation/Tidskrift/Serie: Industrie Alimentari
Volym: 44
Nummer: 450
Dokumenttyp: Artikel

Sammanfattning

Results are presented of an experiment conducted to study the effects of slicing and antibrowning treatments on metabolic response and respiration of minimally processed vegetables using isothermal calorimetry.

Disputation

Nyckelord

  • Technology and Engineering
  • Chemistry

Övriga

Published
  • ISSN: 0019-901X

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen