Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Effect of hindered diffusion on the adsorption of proteins in agarose gel using a pore model

Författare

Summary, in English

The hindered diffusion and binding of proteins of different sizes (lysozyme, BSA and IgG) in an agarose gel is described using adsorption kinetic and diffusional data together with an experimentally determined pore size distribution in the gel. The validity of the pore model, including variable diffusion coefficients and porosities is tested against experimental confocal microscopy data. No fitting parameters were used in the present model. The importance of knowing the gel structure is demonstrated especially for large proteins such as IgG. Experimental confocal microscopy data can be explained by the present model. (C) 2004 Elsevier B.V. All rights reserved.

Publiceringsår

2004

Språk

Engelska

Sidor

161-172

Publikation/Tidskrift/Serie

Journal of Chromatography A

Volym

1048

Issue

2

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Elsevier

Ämne

  • Chemical Engineering

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0021-9673