Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Adsorption of macromolecules at oil-water interfaces during emulsification

Författare

Redaktör

  • Eric Dickinson
  • Martin E Leser

Avdelning/ar

Publiceringsår

2007

Språk

Engelska

Sidor

433-448

Publikation/Tidskrift/Serie

Food Colloids: Self-Assembly and Material Science

Volym

302

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Förlag

Royal Society of Chemistry

Ämne

  • Endocrinology and Diabetes

Conference name

Conference on Food Colloids 2006

Conference date

2006-04-23 - 2006-04-26

Conference place

Montreux, Switzerland

Status

Published

Forskningsgrupp

  • Molecular Endocrinology
  • Genomics, Diabetes and Endocrinology

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0260-6291
  • ISBN: 978-1-84755-769-8