Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Comparison of different microscopic methods for the study of starch and other components within potato cells

Författare

  • Malin Sjöö
  • Ann-Charlotte Eliasson
  • Karin Autio

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2009

Språk

Engelska

Sidor

39-44

Publikation/Tidskrift/Serie

Food

Volym

3

Issue

special issue 1

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Global Science Press

Ämne

  • Food Engineering

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1749-7140