Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

The influence of different exopolysacchride producing bacterial strains on the functionality, microstructure and sensory perception of yoghurt

Författare

  • Richard Ipsen
  • Ditte Marie Folkenberg
  • Anne Skriver
  • Petr Dejmek

Redaktör

  • Peter Fischer
  • Philipp Erni
  • Erich Windhab

Avdelning/ar

  • Department of Food Technology, Engineering and Nutrition

Publiceringsår

2006

Språk

Engelska

Sidor

589-590

Publikation/Tidskrift/Serie

Proceedings of the 4. International Symposium on Food Rheology and Structure

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Ämne

  • Food Engineering

Conference name

International Symposium on Food Rheology and Structure

Conference date

2006-02-19 - 2006-02-23

Status

Published