Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

A Fermented, Ropy, Non-Dairy Oat Product Based on the Exopolysaccharide-Producing Strain Pediococcus damnosus

Författare

  • Olof Mårtensson
  • Staaf J
  • Duenas-Chasco M
  • Irastorza A
  • Rickard Öste
  • Olle Holst

Publiceringsår

2002

Språk

Engelska

Sidor

4-11

Publikation/Tidskrift/Serie

Advances in Food Sciences

Volym

24

Issue

1

Dokumenttyp

Artikel i tidskrift

Förlag

Parlar Scientific Publications

Ämne

  • Industrial Biotechnology

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 1431-7737