Boka ett vägledningssamtal med allmänna studievägledningen

Här kan du boka ett vägledningssamtal med en allmän studievägledare vid Lunds universitet.

Ange ditt för- och efternamn.
Ange ditt telefonnummer.
Ange din e-postadress.
Vilken utbildningsbakgrund har du? (obligatorisk)
Ange vilken utbildningsbakgrund du har.
Vilken typ av vägledningssamtal skulle du föredra? (obligatorisk)
Ange vilken typ av vägledningssamtal du vill boka.
På vilket campus vill du ha ditt vägledningssamtal?
Om du valt att du föredrar handledning på plats ska du här ange på vilket campus du vill att vägledningssamtalet ska ske.
Vilken eller vilka veckodagar passar dig bäst för ett vägledningssamtal? (obligatorisk)
Ange en eller flera dagar.
Föredrar du en förmiddags- eller eftermiddagstid? (obligatorisk)
Vi erbjuder tider vardagar klockan 08.30-16.00. Ange om du endast kan för- eller eftermiddag, eller båda.

När du skickar in detta formulär till Lunds universitet behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Mer om hur dina personuppgifter behandlas hittar du på Lunds universitets webbplats: Behandling av personuppgifter vid Lunds universitet